Adaptation
Retail
Final Final Final.jpg

This project is in a continuing process of transformation and responds to changes associated with this transformation. In this project, I continuously break down the wall based on the client's program needs. On the one hand, I had to deal with the previous design and the other side with a new space. It was an opportunity for the practice to experiment developed a highly sophisticated program into a tiny space. This multi-functional shape combines maximum programs with a negligible occupies of the ground by elevating the tire's displays and using it as a workspace. 

The form is the result of the density of needs on a small scale and prompts the concept of speed and sense of movement.

Location

Dubai I UAE

Timeline

2013

Area

60 m²

Role

Design and Development

Status

Built

More Projects